Balıkçı oltasına takılan balığı çekmek istediği sırada bambaşka bir canlı saldırıya geçti.. Kanca bu sefer onun boğazına takıldı

Karadeniz'de balık avlamak için çıkan bir vatandaş, tuttuğu balığı çekmek isterken başına ilginç bir olay geldi. Oltanın ucundaki balığı almak isteyen martı, hayatının hatasını yaptı.

Balıkçı oltasına takılan balığı çekmek istediği sırada bambaşka bir canlı saldırıya geçti.. Kanca bu sefer onun boğazına takıldı

Oltanın ucundaki balığa saldıran martı oltanın kancasına takıldı. Acı ve şok içinde çırpınan talihsiz hayvan balıkçının yardımı ile kurtuldu.

Karadeniz açıklarında keyifli vakit geçirip balık tutmak isteyen bir vatandaş oltasını balık tutmak için denize attı. Fakat oltasına balık yerine bir martı takıldı. Oltaya takılan hayvan panik olup kurtulmaya çalıştı. 

Balıkçı oltasına takılan balığı çekmek istediği sırada bambaşka bir canlı saldırıya geçti.. Kanca bu sefer onun boğazına takıldı - Resim : 1

BALIĞI YEMEYE ÇALIŞIRKEN KENDİSİ YEMEK OLUYORDU

Samsun'da hobi balıkçılığı yapan üç kişi keyifli zaman geçirip balık tutmak için tekneleriyle Karadeniz'e açıldı. Denize oltasını atan balıkçının tuttuğu balığı yemek isteyen martı karnını doyurmaya çalışırken oltaya takıldı. Balıkçı, oltanın kancasına takılan martıyı yavaşça yaklaşık 15 metre çekerek tekneye getirdi.  Kendi elleri ile kancayı çıkartan balıkçı, martıyı özgürlüğüne kavuşturdu.

Olayını şokunu atlatan balıkçı kurtardığı martıyı tekrar serbet bıraktı.O anlar ise cep telefonu kamerası ile anbean kaydedildi.