Balıkçı teknesiyle balık tutarken, motorundan 'Tak tak tak' diye sesler geldiğini fark etti, kafasını eğip motora bakınca beyni sarsıldı

Denize açılan bir balıkçı teknesi beklenmedik bir saldırıya maruz kaldı. Motordan gelen 'Tak tak tak' sesine bakan balıkçı adeta beyninden vurulmuşa döndü. Birine anlatsa asla inandıramayacağı olayı şans eseri başka biri drone kamerası kayda alıyordu. İşte o görüntüler.

Florida kıyılarında denize açılan bir balıkçı teknesi motoruna ilginç bir saldırı yapıldı. Bir boğa köpekbalığı motorun teknesine peş peşe vurmaya başladı. Şaşkın balıkçı olan bitene anlam vermeye çalışırken gökyüzünde başka bir sürpriz daha vardı.

YOUTUBE VİDEOSU ÇEKİYORDU

Popüler bir YouTube kanalının sunucusu Josh Jorgensen, kontrolünde olan drone ile Palm Beach kıyılarında gezinirken suda köpek balığı gördüğünü ve Kaptan Carl Torresson'u uyardığını söyledi.

Jorgensen'in videosunda Torresson, "Bir köpekbalığının bir tekneyi böyle sallayabileceğini düşünmemiştim. Tekne bir torba patlamış mısır gibi titriyordu. Kelimenin tam anlamıyla deprem gibi titriyordum. Neler oluyor gibiydim? Oraya geri gittim ve bunu bir köpekbalığı yaptığını fark ettim." dedi.

Teknenin motoru biraz hasal aldı ama kurtarılamaz durumda değil.