Balıkçıdan daha önce görülmemiş balık tutma taktiği. Çok işinize yarayacak. Sudaki balıklar bile şaşırdı

Yurt dışında balık tutmak için açıklara çıkan balıkçı bir arkadaş grubunun taktiği oldukça şaşırttı. Açıklara çıkan grup ilk önce balıkların yoğun olduğu alanları tespit etti ardından tekneleriyle onlara doğru yanaştı. Grubun içerisinden bir adam üzerindeki kazakla suya atlayarak hepsini içine topladı. Arkadaşlarının çabasıyla tekneye çıkan adamın her tarafından balıklar düşmeye başladı. Taktiği görenler hayretle bakarken adeta balıklar bile şaşırdı.

Bir grup arkadaş balık tutmak için açıldıkları teknede ne olta ne ağ ne de misina kullanmadan ilginç bir yöntem denedi. Bir grup balıkçının içerisinde bulunduğu ekip ilk önce balıkların yoğun olduğu alanları tespit etti. Ardından usulca oraya yaklaştı ve grubun içerisinden bir kişi üzerinde kazağıyla balıkların üzerine atlayarak bedeninin içine topladı.

İÇİNDEN TEK TEK BALIKLAR DÜŞTÜ

 Daha sonra arkadaşlarının yardımıyla tekrar tekneye çıkan adamın üzerinden onlarca balık tek tek düşmeye başladı. O anlar arkadaşları tarafından kaydedilirken sosyal medyada paylaşıldı. İzleyenler hayrete düşerken balıklar bile sisteme şaşırdı.