Balıkçılar bir hışımla çektikleri oltanın ucundaki balığı görünce korkudan birbirlerine sarıldılar: Ne bu böyle

Avustralya'nın kuzey kıyısında balık tutmaya çıkan balıkçıların oltasına takılan bir balık herkesi şaşkına uğrattı. Oltanın ucundaki karidese benzeyen balığı kıyıya çıkaran balıkçılar yakaladıkları canlıdan oldukça korktular. Uzmanlar söz konusu balığın ardıç balığı olduğunu ifade etti.

Balıkçılar bir hışımla çektikleri oltanın ucundaki balığı görünce korkudan birbirlerine sarıldılar: Ne bu böyle

Avustralya'nın kuzeyinde yaşayan balıkçılar, hışımla çektikleri oltanın ucunda ilginç bir manzarayla karşılaştı. Denizin açıklarında balık tutarken oltalarına takılan ve karidesi andıran pullu turuncu balık, ekibi korkuttu. Bölgede çok kez balık tutan balıkçılar söz konusu balığın türünü açıklayamadı.

Balıkçılar bir hışımla çektikleri oltanın ucundaki balığı görünce korkudan birbirlerine sarıldılar: Ne bu böyle - Resim : 1

UZMANLAR ARDIÇ BALIĞI DEDİ

Uzmanların incelemesi sonucu söz konusu balığın ardıç balığı olduğu belirlendi. Normalde 300 metre derinlikten yüzen balığın bu defa 30 metrede yüzdüğü ifade edildi. Balıkçılar, oldukça ilginç olduğu görülen balığın fotoğraflarını çektikten sonra sosyal medya hesaplarından paylaştılar. 

Balıkçılar bir hışımla çektikleri oltanın ucundaki balığı görünce korkudan birbirlerine sarıldılar: Ne bu böyle - Resim : 2