Balıkçılar tekneden olta attıkları sırada karşılarındaki manzaraya inanamadı. 8 kollu canavarın kollarındaki hayvanı görünce dehşete düştüler

Balıkçılar, göreceklerinden habersiz bir şekilde balığa çıkıp olta attı. Bir süre sonra karşılarındaki manzaraya inanamadılar. 8 kollu canavarın kollarındaki hayvanı görünce dehşete düşüp onun kurtarmak için çabaladılar. Çabaları olumlu sonuç veren balıkçılar, ahtapotun sarıldığı kel kartalı kurtarmayı başardılar.

Tekneleriyle açılarak balığa çıkan balıkçılar, o gün görecekleri manzaradan habersizce oltalarını suya bıraktılar. Kısa bir süre sonra ise oltalarına takılan şey bir balıktan çok daha fazlasıydı ve oldukça ilginç bir manzaraydı. Oltanın ucunda 8 koluyla birlikte bir kel kartalı tutan ahtapot duruyordu. Ahtapotun, kartalı boğarak suyun derinliklerine götürmek istediğini düşünen balıkçılar, kartala yardım etmek için harekete geçti. 

Balıkçılar tekneden olta attıkları sırada karşılarındaki manzaraya inanamadı. 8 kollu canavarın kollarındaki hayvanı görünce dehşete düştüler - Resim : 1

BALIKÇILAR KURTARMAYI BAŞARDI

Ancak şanslı kel kartal, balıkçılar yardımıyla 8 koldan da kurtulmayı başardı ve uçarak uzaklaştı. İlginç görüntüleri aynı zamanda kayda alan balıkçılar, görüntüleri paylaşmayı da ihmal etmedi.