Aldatan eşinden böyle intikam aldı!

Balıkesir Edremit'te yaşayan R.D. isimli kadın, kendisini aldattığını iddia ettiği eşinden intikam almak için ilginç bir yol seçti. Eşinin kıyafetlerini yakan kadın, o anları sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı.

"Aldatan kadınların intikamı" bir yenisi daha eklendi. Bu kez yer Balıkesir'in Edremit ilçesi. 32 yaşındaki R.D., iddiasına göre 35 yaşındaki eşi E.D.'yi G.A. isimli kadınla yatakta yakaladı. R.D., G.A.'ya saldırınca eşi araya girdi. Bu sırada R.D. eşi E.D. tarafından dövüldü.

Bunun üzerine eşinin evdeki kıyafetlerini alarak açık bir alana giden kadın, hepsini ateşe verdi. O anlarda sosyal medya hesabından canlı yayın yapan kadın, "Hepsini yakacağım. Daha takım elbiseleri var onları da yakacağım" dedi.

Videoda kocası için, "Annesinin evine kadın getirecek kadar aşağılık" diyen kadın, kocasının kendisinden kıyafet istediğini ifade ederek, "Al sana kıyafet. Daha diğerlerini de yakacağım" diyor. Arada canlı yayına gelen yorumlara da cevap veren kadın, olayın detaylarını anlatıyor.

"Ben onun kıyafetlerini yakmakla rezil olmam" diyen kadın, gelen yorumlara cevap vererek "Gazinodakilere anlatmış, karım şöyle, böyle yapmış diye. Alın rezilliğini seyredin arkadaşınız. İzleyin efendinin halini" diyor...