Körfez açıklarında yunuslar su yüzeyine çıkarak adeta görsel şölen sundu. Altı yunusun birlikte sergilediği hareketler vatandaşlar ve dron kameralarıyla kaydedildi. Yunusların ardından Bandırma Limanı’nda deniz yüzeyinde görülen lüfer sürüsünün hareketleri de dikkat çekti.
GÖRSERL ŞÖLEN SUNDULAR
Erdek Körfezi'nde 6 adet yunus, suyun altında kaybolup tekrar yüzeye çıkarak adeta görsel şölen sundu. O anlar dronla da kaydedilirken, yunuslar kısa süre sonra gözden kayboldu.
BALIKLAR İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
Aynı zamanda Bandırma Limanı'nda da lüfer olduğu ifade edilen balıkların deniz yüzeyinde sergiledikleri hareketler, vatandaşların dikkatini çekti. Balıkların suyun üzerinde oluşturduğu dans benzeri görüntüler, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Denizdeki bu doğa manzaraları, bölge halkı ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler sayesinde büyük ilgi gördü.