Şiddet uygulayan kocasını av tüfeğiyle öldürdü

Balıkesir'de eşini 7 yıllık eşini av tüfeği ile öldüren kadın, eşinden yıllarca şiddet gördüğünü söyleyerek “Bana sonun Emine Bulut gibi olur dedi'' şeklinde konuştu.

Şiddet uygulayan kocasını av tüfeğiyle öldürdü

Olaydan sonra jandarma tarafından tutuklanan R. Aydın verdiği ifadede de evlilik hayatı boyunca yaşadığı sorunlar hakkında konuştu.

Murat Aydın ile evlenmeden önce arkadaş olduduklarını ve severek evlendiklerini ifade eden genç kadın evlendikleri ilk günden itibaren ise şiddet görmeye başladığını söyledi.

''Boğazıma bıçak dayamıştı''

Eşinin, evlenmeden önce de zaman zaman alkol aldığını bildiğini ancak sonradan uyuşturucu madde de kullandığını söyleyen  Aydın, “İlk olaylarda sevdiğim için şikayetçi olmadım. Sonrasında her alkol aldığında bana şiddet uygulamaya başladı. Bu sefer de korktuğum için şikayetçi olamadım. Çocuklarımı elimden almak ve aileme zarar vermekle beni tehdit etti. Haberlerde sürekli kadına karşı şiddet olayları izliyordum.

 Çocuklarımın sahipsiz kalmasından çok korktum. Bana, ‘Sen beni şikayet edersen sonun Emine Bulut, Pınar Gültekin gibi olur’ veya ‘Öldürmem, döverim. Ben karakolda en fazla yarım saat kalır, çıkar gelirim. Başına tekrar bela olurum. Hadi sıkıysa şikayet et. İşkencenin kralını yaparım’ diyordu. Tüfeği kafama dayayıp, tetik bile düşürdüğü olmuştur. Mayıs ayında boğazıma bıçak dayamıştı. Bu durumları kimseye bildiremedim.” dedi.

''Evi ablukaya aldı ve etrafına köpekler bağladı''

Eşinin zaman zaman kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini söyleyen Aydın, “Bir keresinde de kabul etmeyince beni yere yatırdı ve kolumu bıçakla kesti. Korktuğumdan hastaneye bile gidemedim. Beni eve hapsetti, telefonumu aldı. Benim hayatımı mahvetti. Sürekli olarak aşırı kıskançlık yapıyordu. Akrabalarımla konuşmamı bile kıskanıyordu. Eve, köyden kimse gelmiyordu.

Evi ablukaya aldı ve etrafına köpekler bağladı. Psikolojik ve fiziksel şiddete daha fazla dayanamadım, 2 yıl önce psikiyatri bölümüne eşimden gizli olarak tedavi amacıyla gittim. Aldığım ilaçları gizli olarak kullanıyordum, eşim gördü ve ‘Murat’ın karısı deli mi dedirteceksin' diyerek beni dövdü.

Normal zamanlarda hasta bile olsam beni doktora götürmezdi. Kendi arkadaşları eve gelir, sabaha kadar alkol alırlardı. Bana hizmet ettirirdi. Benim arkadaşlarım eve gelemezdi. Kısaca bana köle hayatı yaşattı.” diye konuştu.

Kaynak: En son haber