Balıklar denizden çıktı, şehri istila ettiler. Her taraftan balık fırladı. Çıplak elleriyle tek tek hepsini tuttular

Balıklar denizi bırakıp şehri istila etti. Caddeler ve sokaklar balıklarla doldu. Fark eden halk ise koşup en büyük balığı yakalamak için adeta birbirleriyle yarıştı. O görüntüleri görenler gözlerine inanamadı. Herkes sokakta yürürken yolda gördüğü canlı balığı çıplak elleriyle kaptığı gibi evine götürdü.

Hindistan'ın Chennai şehrinde meydana gelen Michaung kasırgasının ardından bölgede sokaklar ve caddeler su baskınları ve sele teslim oldu. Bölge halkı ise sokaklarda gezerken çıplak elleriyle gözlerine kestikleri balıkları, su birikintilerinden yakalayıp evlerinin yolunu tuttu. Adamın biri, kocaman bir balık yakalandıktan sonra tam elinden kaçırmıştı ki hemen balığı yeniden yakaladı, hatta balığı tekmeleyerek suyun olmadığı tarafa doğru ittirdi. Yeniden kucaklayıp götürmeye başladı. Kamera açısı değiştiğinde ise başka bir adamın daha sokaklardaki su birikintilerinden balık yakalayıp götürdüğü görüldü. 

Balıklar denizden çıktı, şehri istila ettiler. Her taraftan balık fırladı. Çıplak elleriyle tek tek hepsini tuttular - Resim : 1