Bana Masal Anlatma filmi konusu, nerede çekildi? Bana Masal Anlatma filmi oyuncuları kimdir?

Başrollerinde Hande Doğandemir ve Fatih Artman'ın yer aldığı Bana Masal Anlatma filmi bu akşam Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Konusu ve oyuncu kadrosuyla merak uyandıran Bana Masal Anlatma filmi konusu, nerede çekildi? Burak Aksak'ın kaleme aldığı Bana Masal Anlatma filmi oyuncuları kimdir?

Bana Masal Anlatma filmi konusu, nerede çekildi? Bana Masal Anlatma filmi oyuncuları kimdir?

2015 yılında vizyona giren yerli romantik komedi filmi Bana Masal Anlatma bu akşam sinemaseverler ile buluşacak. Leyla ile Mecnun'un dizisi senaristi Burak Aksak'ın yazıp yönettiği Bana Masal Anlatma filmi konusu, nerede çekildi? Cengiz Bozkurt, Gürkan Uygun gibi usta oyuncularında kadrosunda yer aldığı film izleticiler tarafından merak edildi. Romantik komedi türündeki Bana Masal Anlatma filmi oyuncuları kimdir? İşte, tüm detaylar...

Bana Masal Anlatma filmi konusu, nerede çekildi? Bana Masal Anlatma filmi oyuncuları kimdir? - Resim : 1

Bana Masal Anlatma filmi konusu, nerede çekildi?

Delikanlı, kalbi iyilikle dolu, kızlar konusunda şeytanın bacağını kıramamış, çekingen dolmuş şoförü Rıza, doğup büyüdüğü mahallede, esnafın ve mahallelinin göz bebeği olan bir gençtir. Bir gün Rıza’ya bildiği her şeyi unutturup ezber bozduran Ayperi hayatına girer. Sıradan bir mahallede, eskimeyen dostlukların kanatları altındaki iki gencin hikâyesi anlatmaktadır.2014 yapımı yerli romantik komedi filmi Bana Masal Anlatma, İstanbul Suriçi'nde çekildi.

Bana Masal Anlatma filmi konusu, nerede çekildi? Bana Masal Anlatma filmi oyuncuları kimdir? - Resim : 2

Bu akşam TV'de!

Burak Aksak'ın yazıp yönettiği 2015 yılında vizyona giren yerli romantik komedi filmi Bana Masal Anlatma beyazperdenin ardından, bu akşam saat 20:00'de Star Tv ekranlarında sinemaseverler ile buluşacak.

 Bana Masal Anlatma filmi oyuncuları kimdir?

Fatih Artman 
Hande Doğandemir 
Devrim Yakut 
Erdal Tosun 
Tarık Ünlüoğlu 
Gürkan Uygun 
Cihan Ercan 
Burcu Biricik 
Cengiz Bozkurt
Berat Yenilmez 
Ani İpekkaya 
Sadi Celil Cengiz 
Neslihan Aker 
Gökçe Bahadır 
Yılmaz Erdoğan 
Çağlar Ertuğrul