Bankadan 2 milyon TL para çekti, silah zoruyla gasp edildi

Esenyurt'ta bir bankadan 2 milyon TL para çeken vatandaş, kendisini takip eden ve silah çeken 4 saldırgan tarafından gasp edildi.

Bankadan 2 milyon TL para çekti, silah zoruyla gasp edildi

Esenyurt'ta banka şubesinden çıkan bir vatandaş, silah zoruyla darp edilerek gasp edildi. Bankadan 2 milyon TL para çeken vatandaşı takip eden 4 zanlı, arabasına bindiği esnada harekete geçti. Silah zoruyla vatandaşı yere yatıran zanlılar para dolu çantayı almaya çalıştı.

KENDİLERİNİ BEKLEYEN ARACA BİNİP KAÇTILAR

Para çeken şahsın direnmesin üzerine yumruklar savuran saldırganlar, çantanın içinden alabildiklerini aldı. Kendilerini bekleyen araca binen zanlılar, trafikte kayboldu.
O anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Görüntülerde 3 şahıs yerdeki adamı döverek çantayı almaya çalışıyor. Zanlılar bir süre sonra çantadan alabildikleri ile kaçıyor. Mağdur şahıs ise çevreye bağırarak yardım istiyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yaşananları cep telefonu ile görüntüleyen görgü şahidi Ömer Hazır, "Burada abiyi gasp ettiler. Biz de görüntülerini çektik. Sürüklediler ve abinin dudağını patlattılar" dedi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, geniş çaplı çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, zanlıların kullandığı aracı ve eşkalleri tespit etti. Zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.