Bankadan çıkanları adım adım takip edip gasp ettiler! O anlar kamerada

İstanbul Tuzla'da bankadan çıkanları takip ederek para dolu çantaları gasp eden motosikletli şüpheliler, daha fazla kaçamadı. Şüphelilerden birinin aksayarak yürüdüğünü fark eden polis ekipleri, gaspçıları tespit ederek yakaladı.

Tuzla'da bankadan çıkanların çantalarını çaldığı belirlenen motosikletli gaspçılar, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

Tuzla'da farklı tarihlerde bankadan çıkan 3 kişiyi aynı yöntemle gasbeden motosikletli şüpleliler güvenlik kamerasına yansıdı.

Güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu her üç olayı da motosikletli iki kişinin gerçekleştirdiği ve şüphelilerden birinin

ayağında aksama olduğu belirlendi. İçmeler Mahallesi D-100 Karayolu yan yolda yapılan denetimlerde ayağında aksama olan şüpheli durduruldu. Şüphelinin olayın faillerinden E.O. (37) olduğu tespit edildi.

Olaylarda kullanılan motosikletin E.O. isimli şüphelinin eşinin üzerine kayıtlı olduğu belirlendi. Çalışmaların devamında motosikleti kullandığı ve olayların ikinci faili olduğu tespit edilen E.G. (48) de suçta kullanılan motosiklet ile birlikte yakalandı.

Şüpheliler "Yağma" suçundan adli makamlara sevk edilirken adli kontrolle serbest bırakıldıkları öğrenildi.