Bankalar adeta yarışa girdi! Emekliler için yüksek promosyon fırsatı! Düşük alan emekli bankaya koşsun

Emekli için yüksek promosyon müjdesi geldi. Bankalar resmen yarışa girdi. Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor. Ayrıntılar haberimizde...

Bankalar adeta yarışa girdi! Emekliler için yüksek promosyon fırsatı! Düşük alan emekli bankaya koşsun

Emekli maaşlarına yüzde 42,35’lik zam yapıldı. Bu zam sonrası bankalar da emekliler için yüksek promosyon güncellemesine gitti. Adeta yarışa giren bankalar birbirinden farklı kampanyalarla emekli vatandaşların karşısına çıktı. En yüksek 6500 liraya varan promosyonlara kadar çıkan kampanyalar düşük alan emeklileri cezbedebiliyor.

Bankalar emekli promosyonlarında güncellemelere gitti. Buna göre emeliler için en yüksek promosyon 6 bin 500 liraya kadar çıktı. Emeklilerin yüksek promosyonlardan yararlanmaları için fiziki olarak başvuruda bulunmaları yeterli olacak.

Sözleşmesi olan emekli yüksek promosyon yararlanabilecek

Banka, daha önce yaptığı promosyon ödemesini yeni ödemeden düşerek yeni bir rakam belirliyor.

Örnek olarak geçen yıl 3 yıllık sözleşmeyle 1500 lira promosyon alan emekli güncelleme istediği takdirde yeni alacağı alacağı 5 bin liralık promosyon ücretinden bu rakam düşülüyor ve geri kalan 4 bin lira ise emeklinin hesabına yatırılıyor.

3 yıllık sözleşmesi bitimine az kalan emekli dikkat

3 yıllık sözleşmesi bitmesine az bir zaman kalanların güncelleme yapmasının avantajlı olmadığı ortaya çktı.

Bankalar halen maaşı bin 500 TL'ye kadar olanlara 3.500 TL, 1.500-2.500 TL arası alanlara 4.250 TL ve 2.500 500 TL ve üzerine ise 5 bin TL nakit promosyon bedeli ödüyor.

Garanti BBVA

Maaşını Taşı!

Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilere 5.000 TL'ye varan nakit promosyon. Üstelik emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir yakını için 250 TL nakit ödül veriliyor.

Emekli maaşını taşıyana 5.250 TL'ye varan ödül

EFT-Havale Emekli Maaş Müşterilerine Ücretsiz

Türkiye Finans

31 Temmuz’a kadar maaşını Türkiye Finans’a taşıyan emeklilere, 5.000 TL'ye varan nakit promosyonun yanı sıra davet ettiği her bir emekli yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL nakit ödül fırsatından yararlanabiliniyor. 

Emeklilere 5.000 TL’ye varan nakit promosyon!

Emekli yakınına 250 TL, toplamda 2.500 TL ödül

İş Bankası

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar ek koşulsuz 5.000 TL’ye varan promosyon ödemesi kazanıyor.

Emeklilere 5.000 TL’ye varan promosyon!

Akbank

Akbank Mobil'den 'Akbanklı Olmak İstiyorum' adımlarını takip ederek şubeye gitmeden dakikalar içinde Akbank müşterisi olabilirsiniz. Sizi bekleyen avantajlardan da 1 yıl boyunca faydalanabilirsiniz!

3.500 TL'ye varan promosyon Akbank'ta!

Yapı Kredi

Yapı Kredi de emeklilere özel promosyon yapıoyor. Emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşıyanlar 4 bin TL'ye kadar promosyon fırsatından yararlanabiliyor

4.000 TL'ye Varan Promosyon Yapı Kredi'de!