Bankalar duyurdu! Kampanya üstüne kampanya! Hemen hesaplara yatıyor!

Vatandaşlar, ihtiyaçlarını giderme de zorlandığı bu dönemde bankalardan önemli bir açıklama geldi. Vatandaşı biraz olsun rahatlatmayı amaçlayan bankalar kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. O 3 banka uygun koşullar ve fırsatlarla dolu kampanyalarını müşterileriyle paylaştı.

Bankalar duyurdu! Kampanya üstüne kampanya! Hemen hesaplara yatıyor!

3 banka yeni kampanyalarını ardı ardına duyurdu. Ziraat Bankası Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası üzerinden yeni bir kampanya bugün başladı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşların imdadına koşan kampanyalarını açıklayan bankalar, kampanya detaylarını da açıkladı. 

3 büyük banka kampanyalarını duyurdu

Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre,  kredi almak vatandaşlara, belirli şartlara göre kredi imkanı sağlanacak. Özellikle kredi notu ve banka kredi sicili temiz olan kişilere anında ödeme yapılacağı aktarıldı. Banka üzerinden başvuru yapmayı planlayan kişilere, 3 ay erteleme fırsatıyla çekecekleri krediler anında hesaplarına yatırılacak. Kredi notu düşük ve banka kredi sicili daha önceden bozuk olan vatandaşların ise başvuruları ne yazık ki kabul edilmeyecek. Bankalar, başvuru yapan kişilere, kampanya kapsamında ödeyecekleri kredileri 100 bin TL'ye kadar verecek ve bu kredilerde 24 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturulacaktır. 

Bankalar duyurdu! Kampanya üstüne kampanya! Hemen hesaplara yatıyor! - Resim : 1

Ziraat Bankası 

Ziraat Bankası'ndan nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar, banka şubesine giderek başvuruda bulunabilir. T.C. kimlik kartı ve gelir belgesi ile birlikte kredi için başvu yapılabilir. Kredi notu incelenerek, belirlenen şartlara göre kredi ödemesi yapılacaktır. Başvuruda bulunan kişiler, Ziraat Bankası üzerinden nakit ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Kredi almak isteyen vatandaşlar aynı zamanda şubeye gitmeden mobil bankacılık uygulamasını kullanarak da kredi imkanından faydalanabilecekler. 

Bankalar duyurdu! Kampanya üstüne kampanya! Hemen hesaplara yatıyor! - Resim : 2

Garanti Bankası 

Nakit ihtiyacını karşılamak amacıyla Garanti Bankası üzerinden kredi başvurusu yapan vatandaşlar, hemen sonuçlarını görmektedir. Garanti Bankası'ndan kredi çekmek isteyenler, gerekli işlemleri yerine getirecek, işlemlerin ardından şartlara uygun bulunması halinde direkt olarak tutar hesaba gönderilecektir. 100 bin TL kredi almak isteyenler banka şubelerini ziyaret ederek kredi alabilir. Sonuç çok hızlı bir şekilde belli olacaktır. Kredi notuna burada büyük önem taşımaktadır. 

Bankalar duyurdu! Kampanya üstüne kampanya! Hemen hesaplara yatıyor! - Resim : 3

Yapı Kredi Bankası 

Yapı Kredi Bankası üzerinden nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak istiyorsanız, banka size bir SMS kadar yakın. Yapı Kredi'ye SMS atarak kredi talebinde bulunabilir ve hızlıca sonuç alabilirsiniz. Bunun için, TC KİMLİK, aylık gelir ve doğum tarihi aralarında boşluk bırakarak yazmalı ve mesaj 4411 numarasına gönderilmeli. Yapılan kredi başvuru talebi beş dakika içinde sonuçlanmaktadır. Kredi notu yüksek olan kişiler, 100 bin TL'ye kadar ödeme alacak ve gelir belgesiz olarak tutarları diledikleri zaman hesaplarına yatacak.