Bankalar harekete geçti! 100 bin TL almak isteyen Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank müşterileri son tarihe dikkat edin!

Dar durumda olan nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara müjde Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank gibi bankalardan geldi. Kaçırılmayacak fırsatlar öne süren bankalar 100 bin TL'ye kadar kredi imkanı vereceğini açıkladı. İşte 2023 yılında ödenecek kredilerin şartları…

Bankalar harekete geçti! 100 bin TL almak isteyen Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank müşterileri son tarihe dikkat edin!

Artan enflasyon rakamlarıyla beraber vatandaşlar zor günlerden geçerken bankalar müjdeli haberi duyurdu. 100 bin TL’ye kadar kredi fırsatı veren Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank müşterileri 2022 Aralık ayında çektikleri kredileri 2023'te ödemeye başlayabilir. İşte vatandaşlar tarafından yakından takip edilen başvuru şartları…

3 ay erteleme imkanı

2022 yılı aralık ayı itibariyle nakit kredi çekmek isteyen vatandaşlar 3 ay erteleme imkanından yararlanabiliyor. Bankaların sağlamış olduğu pek çok avantaj bulunurken istenen şartlar da merak ediliyor. Aralık ayında sunulan kredi imkanlarında hem erteleme imkanı hem de düşük faiz oranları oldukça dikkat çekmektedir. Kredi taksitini ödeyemediğiniz durumlarda erteleme hakkından yararlanabilirsiniz.
 
Şartlar nelerdir?

İhtiyaç kredisinde başvuruda bulunacak olan vatandaşlardan gelir belgesi ve kimlik isteniyor. Banka tarafından istenen belgeleri tamamlayan kişiler Kredi başvurusunda bulunabilir. İstenen belgeleri tamamlamayan kişilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu nedenle belgelerinizi kontrol ederek eksiksiz bir şekilde başvuru işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Gelir durumunu kanıtlayamayan müşteriler için de başvurular geçersiz olacak.
36 ay vade seçeneğiyle 100 bin TL imkanı
Ziraat Bankası tek seferde 100 bin TL kredi verildiğini duyurdu. Ziraat Bankası'nın müşterilere sunmuş olduğu kampanya dikkat çekerken detaylarda merak ediliyor. Kredi için istenen şartları kontrol ettikten sonra başvuru işlemlerinizi yapmanız gerekiyor. Ne kadar tutarda kredi çekmek istediğinizi bankaya bildirmeniz durumunda yapılan kontroller ile gerekli tutarlar hesabınıza aktarılır. Ziraat Bankası 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verildiğini açıklarken 36 ay vade seçeneği sunulduğu da belirtildi.