Banu Alkan’dan 'Nihat Doğan daha reşit değilken...' iddialarına yanıt geldi

Al Sana Haber adlı magazin programında Nihat Doğan için bir dönem Serpil Çakmaklı ile Banu Alkan’ın kavga ettiği hatta birinin hamile kaldığı iddia edilmişti. Serpil Çakmaklı iddialar karşısında sessiz kalırken Banu Alkan'dan yanıt geldi.

Banu Alkan’dan 'Nihat Doğan daha reşit değilken...' iddialarına yanıt geldi

Programda iki ünlü isim Serpil Çakmaklı ile Banu Alkan'ın Nihat Doğan'ı paylaşamadığı yıllarda Nihat Doğan'ın daha 17 yaşında olduğu da iddia edilmiş, reşit olmadığı belirtilmişti.

 Bu iddialar üzerine Alkan ve Çakmaklı sessizliğini koruyordu ancak, Türk sinemasının ünlü ismi Banu Alkan, suskunluğunu sanatçı ve yazar Onur Akay’a konuştu. Akay, “Banu Alkan’dan Nihat Doğan açıklaması!” başlıklı bugünkü yazısında, Alkan’ın açıklamalarına yer verdi.

İşte Banu Alkan’ın Nihat Doğan açıklaması:

"Nihat Doğan saygılı bir kardeşim"

"Banu Alkan hiçbir erkeğin peşinden koşmaz. Kaldı ki ben Nihat Doğan’ı tanımam etmem. Sadece Murat Taşdemir, Yeşim Salkım ve Nihat Doğan’la bir sabah programı yapmıştık, saygılı bir kardeşim olduğunu görmüştüm. Lütfen gündem yaratmak isterken Banu Alkan üzerinden gitmesinler, Banu Alkan üzerinden yürümesinler, iftira atmasınlar, ispat etsinler. Eğer ispat edemezlerse mahkemelerde çok zorlanırlar."