Banyolarına giren aile küvetin içindekini görünce şok oldu. Korkmuş ve hareketsiz bir biçimde öylece duruyordu

Banyolarına giren aile, küvetin içindeki canlıyı görünce şaşkına döndü. Ailenin küvetinde korkmuş ancak yaralanmamış yavru bir tilki hareketsiz halde öylece duruyordu. Aile, onu gördükten sonra hemen yaban hayatı koruma görevlilerine haber verdi. Yavru, kontrollerin ardından doğaya bırakıldı.

Banyolarına giren aile küvetin içindekini görünce şok oldu. Korkmuş ve hareketsiz bir biçimde öylece duruyordu

Edinburgh'daki evlerinin küvetinde yavru bir tilki bulan bir aile şokta kaldı. İskoç SPCA, kayıp yavrunun üst kattaki bir banyoda bulunmasının ardından 1 Ağustos'ta başkentteki Ormidale Terrace'a çağrıldı. Hayvanın gündüzleri açık bir kapıdan gizlice girdiği düşünülüyor.

Banyolarına giren aile küvetin içindekini görünce şok oldu. Korkmuş ve hareketsiz bir biçimde öylece duruyordu - Resim : 1

BANYODA ONU GÖRÜNCE ŞOK OLDU!

Yaban hayatı koruma görevlileri, korkmuş yavruyu yaralanmalara karşı kontrol ettikten sonra kurtarmayı başardı ve tekrar vahşi doğaya bıraktı. SSPCA hayvan kurtarma görevlisi Catherine Atterton şunları söyledi: “Evin sakini, banyoda tilki yavrusunu görünce biraz şok oldu! "Hayvanın günün bir noktasında açık bir kapıdan gizlice girmiş olması gerektiğini düşünüyorlar ama ne zaman olduğundan emin değiller. Neyse ki yavru yaralanmamıştı, sadece biraz korkmuştu. Yavruyu, geldiklerini düşündüğümüz tilki ininin yakınında hemen vahşi doğaya salabildik." dedi.

Banyolarına giren aile küvetin içindekini görünce şok oldu. Korkmuş ve hareketsiz bir biçimde öylece duruyordu - Resim : 2