Barbie filmiyle 2023'e damgasını vurmuştu! Oscar'a aday gösterilmeyen yıldız sessizliğini bozdu

Barbie filmi hem bütçesi hem de gişe başarısıyla 2023 yılının en çok konuşulan filmi olmuş, Oppenheimer ile rekabetleri gişeye de yansımıştı. İki film kısa süre içinde Barbenheimer olarak anıldı ve bu isimde bir filmin çekileceği de açıklandı. Ancak Oscar adaylığında lider Oppenheimer'ın oldu. Barbie'nin başrol oyuncu Margot Robbie, aday gösterilmemesiyle ilgili ilk kez konuştu.

Barbie filmiyle 2023'e damgasını vurmuştu! Oscar'a aday gösterilmeyen yıldız sessizliğini bozdu

Ünlü oyuncu Margot Robbie, 2024 Oscar Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilmemesiyle ilgili ilk kez konuştu.

Robbie ile filmin yönetmeni Greta Gerwig'in Oscar'a aday gösterilmemesi eleştirilere yol açmıştı. Filmdeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterilen Ryan Gosling, "Barbie olmadan Ken olmaz" diyerek bu duruma tepki göstermişti.

Margot Robbie, Barbie filminin gösterildiği etkinlikte bu konuda sessizliğini bozdu. "El üstünde tutulduğunuzu bildiğiniz zaman üzgün olmak imkansız" diyen oyuncu, "Elbette Greta yönetmen olarak aday olmalıydı çünkü yaptığı şey kariyerde ve hayatta nadiren yapılabilecek bir şey. Ama tüm filmler için inanılmaz bir yıldı" ifadelerini kullandı.

Robbie, "Bunun bizden, filmden ve endüstrimizden daha büyük bir şey olduğundan şüpheleniyorum" diyerek Barbie'nin 8 Oscar'a aday olmasının da büyük başarı olduğunu belirtti. (Sözcü)