Barcelona Başkanı Laporta’dan Arda Güler açıklaması! Arda'nın Real Madrid'e neden gittiğini açıkladı

Barcelona Başkanı Juan Laporta, Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler hakkında konuştu. Laporta, Fenerbahçe ve Arda Güler ile anlaştıklarını belirtirken, “Real Madrid devreye girdi ve çok daha fazla para ödedi. Biz transfer savaşına girmedik çünkü bu yarışa girmeden bu parayla alabileceğimiz çok oyuncu olduğunu düşündük” dedi.

Barcelona Başkanı Laporta’dan Arda Güler açıklaması! Arda'nın Real Madrid'e neden gittiğini açıkladı

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri Arda Güler oldu. Barcelona ve Real Madrid’in girdiği transfer yarışı sonucu 18 yaşındaki milli futbolcu Real Madrid’i seçti. Arda Güler, 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığında Real Madrid’e transfer oldu, yeni takımıyla 6 yıllık sözleşme imzaladı.

Barcelona Başkanı Laporta’dan Arda Güler açıklaması! Arda'nın Real Madrid'e neden gittiğini açıkladı - Resim : 1

Futbolcunun transferi Barcelona cephesi tarafından konuşulmaya devam ediyor. Son olarak Barcelona Başkanı Juan Laporta, Arda Güler’in transfer süreci hakkında açıklama yaptı.

Barcelona Başkanı Laporta’dan Arda Güler açıklaması! Arda'nın Real Madrid'e neden gittiğini açıkladı - Resim : 2

ARDA GÜLER TRANSFERİ

Laporta, “Hem Arda hem de Fenerbahçe ile anlaşmıştık ve 17,5 milyon euro vermeye hazırdık. Real Madrid devreye girdi ve çok daha fazla para ödedi. Biz transfer savaşına girmedik çünkü bu yarışa girmeden bu parayla alabileceğimiz çok oyuncu olduğunu düşündük” dedi.