Barcelona efsanesiydi! Ünlü futbolcu gözyaşlarıyla takımdan ayrıldı

Japonya ekibi Vissel Kobe’da forma giyen 39 yaşındaki futbolcu Andres Iniesta, 5 yıl formasını giydiği takımdan ayrılacağını açıkladı. Ünlü futbolcunun düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarına hâkim olamadığı görüldü.

Barcelona efsanesiydi! Ünlü futbolcu gözyaşlarıyla takımdan ayrıldı

Barcelona’dan ayrılarak kariyerinde beklenmedik bir karar alan İspanyol futbolcu Andres Iniesta, Japonya ekibi Vissel Kobe'ye transfer olmuştu. 5 yıldır Japon ekibinde forma giyen futbolcunun takımdan ayrılacağı açıklandı.

Japon ekibinin sosyal medya hesabından yapılan 39 yaşındaki futbolcunun 1 Temmuz'da oynanacak Consadole Sapporo karşılaşması sonrası takıma veda edeceğini ifade edildi.

Barcelona efsanesiydi! Ünlü futbolcu gözyaşlarıyla takımdan ayrıldı - Resim : 1

EMEKLİLİK KARARI ALMADI

 Ayrılıkla ilgili basın toplantısı düzenleyen tecrübeli futbolcu, emeklilik kararı almadığını ancak sonraki adımının ne olacağına da karar vermediğini söyledi.

Iniesta, "Birçok kez söylediğim gibi, hayatımın bir noktasında Barselona'ya dönmeyi çok isterim, ancak yine de bunun çok uzak olduğunu düşünüyorum” dedi. Iniesta’nın basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Barcelona efsanesiydi! Ünlü futbolcu gözyaşlarıyla takımdan ayrıldı - Resim : 2

INIESTA’NIN PERFORMANSI

Vissel Kobe ile toplamda 133 resmi maça çıkan Iniesta, 26 gol ve 25 asistlik performans sergiledi. İspanyol futbolcu bu sürede 1'er kez de Japonya İmparatorluk Kupası ve Japonya Süper Kupası'nı kazandı.