Truva yaptılar! Camp Nou'ya Frankfurt çıkarması!

Barcelona ile Eintracht Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde karşı karşıya gelirken Alman ekibinin taraftarları inanılmaz bir manzaraya imza attı. Sadece beş bin kapasite ayrılan Alman taraftarlar, Camp Nou'ya 30 bin kişi geldi ve inanılmaz bir atmosfer oluşturdu

Truva yaptılar! Camp Nou'ya Frankfurt çıkarması!

Barcelona ile Eintracht Frankfurt dün akşam UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanşında İspanya'da karşı karşıya geldi. Mücadele öncesinde Katalan ekibi, Eintracht Frankfurt kulübüne sadece beş bin kişilik bilet ayırmıştı. Alman ekibi ise Camp Nou'ya eşi benzeri görülmemiş bir çıkarma yaptı.

Truva yaptılar! Camp Nou'ya Frankfurt çıkarması! - Resim : 1

79 bin 468 kişilik stadın çevresinde 30 bini aşkın Eintracht taraftarı olduğu İspanyol basınınca gün boyunca aktarılırken stat yavaş yavaş dolmaya başladığında da her şey netleşti. Mücadeleyi Camp Nou'da en az 20 bin Eintracht taraftarının izlediği belirtilirken bazı iddialara göre Frankfurt ekibinin yaptığı bu 'Truva' 30 bini aşkın durumda.

Xavi isyan etti

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez maçın sonunda yaptığı açıklamada atmosfere dikkat çekti.

Başarılı çalıştırıcı "Atmosfer bize yardımcı olmadı. Sanki final maçı gibi tribünler yarı yarıyaydı. Kulüp neler olduğunu kontrol etmeli. Bizim açımızdan yanlış bir hesap olduğu açık" ifadelerini kullandı.