Barcelona Mallorca canlı izle

Barcelona Mallorca İspanya La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Barcelona Mallorca maçı Spor Smart şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Barcelona Mallorca şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Barcelona Mallorca canlı izle

Barcelona Mallorca La Liga maçında mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Spor Smart kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Barcelona Mallorca maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

BARCELONA MALLORCA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 22:00'de başlayan müsabaka Spor Smart üzerinden canlı olarak izlenebilir.

BARCELONA MALLORCA CANLI İZLE

İşte Barcelona Mallorca maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Barcelona Mallorca mücadelesinde Pablo Gonzalez Fuertes düdük çalıyor.

Barcelona'da 5 eksik

Barcelona'da Martin Braithwaite, Sergi Roberto, Sergino Dest, Pedri ve Nico Gonzalez sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Samuel Umtiti'nin durumu ise şüpheli.

Mallorca'da 5 eksik

Mallorca'da Dominik Greif, Amath Ndiaye, Aleksandar Sedlar,Jaume Costa ve Ruiz de Galarreta sakatlığından dolayı forma giyemeyecekken, Vedat Muriqi'nin kırmızı kart cezası bulunuyor.

Barcelona, Ekim 2010'daki 1-1'lik beraberlikten bu yana Mallorca ile oynadığı sekiz La Liga maçını da kazandı.

Barcelona'ya konuk olduğu son 11 La Liga maçının sadece birini kazanan Mallorca (1B 9M), tek galibiyetini Gregorio Manzano yönetiminde 3-2'lik skorla aldı. 

Evinde oynadığı son üç resmi maçı kaybeden Barcelona, kulüp tarihinde seyircisi önünde üst üste dört yenilgi almadı. 

Barcelona'nın iç sahada attığı son yedi La Liga golünün beşinde asisti yapan oyuncu Ousmane Dembele'ydi ve bu beş asist de farklı oyunculara geldi: Luuk de Jong, Memphis Depay, Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang & Pedri.

2022 takvim senesinde La Liga'da en fazla gole katkı sağlayan Mallorca oyuncusu, bu süreçte 4 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Vedat Muriqi.