Barcelona takım otobüsü Messi'yi statta bırakıp ayrıldı

Liverpool'un 4-0'lık mucizevi galibiyetinin ardından Barcelona'dan doping testi için seçilem isim olan Messi, örnek veremeyince takım otobüsü yıldız oyuncusunu statta bırakarak ayrıldı.

Barcelona takım otobüsü Messi'yi statta bırakıp ayrıldı

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Barcelona'yı 4-0 yenerek finale yükselen Liverpool tarihi bir başarıya imza attı. Maçın sonrasında ise çok ilginç bir durum ortaya çıktı. Barcelona takım otobüsü Messi'yi statta bırakıp gitti.

Görüntü Barcelona'nın resmi Twitter hesabından alınmıştır
Görüntü Barcelona'nın resmi Twitter hesabından alınmıştır

Daha önce de yaşanmıştı

Messi, yeşil sahada dünyanın en rahat insanlarından biri de olsa, adımını dışarıya attığı anda değişen durumlar var. UEFA kuralları gereği, maç sonrasında her iki takım futbolcuları arasından kura çekilerek doping testi yapılıyor. Futbolcuların idrarı alınarak yapılan test kimi zaman sorunlara yol açıyor.

Daha önce birçok kez kura kendisine çıktığı sitem eden Messi, her defasında idrar vermekte geciktiği için takımını da bekletmek zorunda kalıyor. Dün gece oynanan karşılaşmanın ardından kura yine Messi'ye çıktı. Yıldız oyuncu doping testi için gitti ancak yine idrar örneği vermekte zorlandı. Sürecin fazla uzaması nedeniyle Barcelona kafilesi Messi'yi statta bırakarak ayrıldı. Messi örnek vermesinin ardından özel araçla takımının bulunduğu otele geçti.