Barcelona Villarreal canlı izle

Barcelona Villarreal La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Barcelona Villarreal maçı Spor Smart şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Barcelona Villarreal şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Barcelona Villarreal canlı izle

Barcelona Villarreal İngiltere La Liga mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Spor Smart kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Barcelona Villarrealmaçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Barcelona Villarreal maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00'de başlayan müsabaka Spor Smart üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Barcelona Villarreal canlı izle

İşte Barcelona Villarreal maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Barcelona Villarreal mücadelesinde Jose Luis Munuera Montero düdük çalıyor.

Barcelona'da; Sergi Roberto, Gerard Pique, Eric Garcia, Nico Gonzalez, Pedri ve Sergino Dest sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Villarreal'da; Alberto Moreno, Arnaut Danjuma, Yeremy Pino sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Juan Foyth ise sarı kart cezalı.

Villarreal ile oynadığı son beş La Liga maçını kazanan Barcelona, lig tarihinde rakibine karşı ilk kez altı maçlık seri yakalamak istiyor.

Barcelona'ya konuk olduğu son 10 La Liga maçından puan çıkaramayan Villarreal, lig tarihinde herhangi bir rakibine karşı en uzun serisini yaşıyor.

La Liga'daki son maçında Getafe ile 0-0 berabere kalan Barcelona, Nisan 2008'den bu yana üst üste iki karşılaşmada gol hasreti yaşamıyor.

La Liga'da çıktığı son üç deplasman maçının ikisini kazanan Villarreal, daha önceki 16 dış saha karşılaşmasında aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor.

Villarreal Teknik Direktörü Unai Emery, La Liga kariyerinde Barcelona'ya konuk olduğu hiçbir maçtan puan çıkaramadı.