Barcelona’da bir devir sona erdi! Yıldız futbolcu, ayrılığı resmen duyurdu: “Her şeyin bir başı ve sonu var, artık zamanı geldi”

Barcelona’nın efsane futbolcuları arasında yer alan takım kaptanı Sergio Busquets, sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurdu. Ünlü futbolcu yaptığı açıklamada, “Her şeyin bir başı ve sonu var . Ve kolay bir karar olmasa da artık zamanı geldi diye düşünüyorum. Her şey için çok teşekkür ederim, görüşmek üzere” dedi.

Barcelona’da bir devir sona erdi! Yıldız futbolcu, ayrılığı resmen duyurdu: “Her şeyin bir başı ve sonu var, artık zamanı geldi”

İspanyol ekibi Barcelona’da akıllara kazınan Xavi- Iniesta- Sergio Busquets orta sahası tamamen dağıldı. Xavi ve Iniesta’nın ardından Sergio Busquets de takımdan ayrılacak.

 34 yaşındaki futbolcu, Barcelona Kulübü’nün sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, “Merhaba. Bunun Barça'daki son sezonum olacağını duyurmanın zamanı geldi” dedi.

Barcelona’da bir devir sona erdi! Yıldız futbolcu, ayrılığı resmen duyurdu: “Her şeyin bir başı ve sonu var, artık zamanı geldi” - Resim : 1

"UNUTULMAZ BİR YOL OLDU"

Başarılı futbolcu şunları söyledi:

"Unutulmaz bir yol oldu. Her zaman bu formayla ve bu stadyumda oynamayı hayal etmiştim. Ama gerçek, hayal ettiğim her şeyi aştı. Bir genç oyuncu olarak geldiğimde en iyi 15 sezonu yaşayacağımı kim bilebilirdi? Busquets, dünyadaki kulübüm, hayatımın ve olduğum kulübümün bir hayranı, ortağı, oyuncusu, kaptanıyım ve olacağım.”

Barcelona’da bir devir sona erdi! Yıldız futbolcu, ayrılığı resmen duyurdu: “Her şeyin bir başı ve sonu var, artık zamanı geldi” - Resim : 2

"ARTIK ZAMANI GELDİ"

Busquets, "Onur, hayal, gurur kaynağı oldu. Ama her şeyin bir başı ve sonu var. Ve kolay bir karar olmasa da artık zamanı geldi diye düşünüyorum. Her şey için çok teşekkür ederim, görüşmek üzere. Barçalı olmak yaptığım en büyük şeydi” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Busquets, videoda tüm kulüp çalışanlarına ve tüm Barça taraftarlarına teşekkür etti.

Barcelona’da bir devir sona erdi! Yıldız futbolcu, ayrılığı resmen duyurdu: “Her şeyin bir başı ve sonu var, artık zamanı geldi” - Resim : 3