Barcelona’da sakatlık şoku! Yıldız futbolcu 2-3 ay sahalardan uzak kalacak

İspanya La Liga ekibi Barcelona, bel sakatlığı bulunan kaleci Marc-Andre ter Stegen'in ameliyat edileceğini açıkladı. Alman kalecinin 2-3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Bu konuda açıklama yapan ter Stegen, “Bir süre forma giyemeyecek olmam, beni rahatsız ediyor. Ama en doğru ve güvenilir kararın bu olduğunu biliyoruz” dedi.

Barcelona’da sakatlık şoku! Yıldız futbolcu 2-3 ay sahalardan uzak kalacak

İspanya La Liga ekibi Barcelona’da sakatlık şoku yaşanıyor. İlk 11’in değişmez ismi olan kaleci Marc-Andre ter Stegen'den kötü haber geldi.

Kulüpten yapılan açıklamada, belindeki sakatlığı nedeniyle kasım ayının ortasından bu yana forma giyemeyen 31 yaşındaki kalecinin, ameliyat edilmesine karar verildiği belirtildi.

Barcelona’da sakatlık şoku! Yıldız futbolcu 2-3 ay sahalardan uzak kalacak - Resim : 1

2-3 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Ter Stegen'in sahalardan uzak kalacağı süre, ameliyatın ardından netleşecek. Alman file bekçisinin, sahalardan 2-3 ay arası uzak kalması bekleniyor.

“BİR SÜRE FORMA GİYEMEYECEK OLMAM, BENİ RAHATSIZ EDİYOR”

Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi veren Alman file bekçisi, "Kulübün sağlık takımıyla üst üste yaptığımız görüşmelerin ve birçok uzmanın görüşünü almamızın ardından ameliyatın en doğru karar olduğuna karar verdik. Bir süre forma giyemeyecek olmam, beni rahatsız ediyor. Ama en doğru ve güvenilir kararın bu olduğunu biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ter Stegen, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 17 karşılaşmada kalesinde 15 gol gördü.

Barcelona’da sakatlık şoku! Yıldız futbolcu 2-3 ay sahalardan uzak kalacak - Resim : 2