Barış Alper Yılmaz, Letonya maçı için konuştu: “İnşallah Avrupa Şampiyonası'na katılacağız”

A Milli Futbol Takımı’nın Letonya ile oynayacağı 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 7.maçına ilişkin konuşan milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, “Yenip, lider olarak devam etmek istiyoruz. İnşallah Avrupa Şampiyonası'na katılacağız” dedi.

Barış Alper Yılmaz, Letonya maçı için konuştu: “İnşallah Avrupa Şampiyonası'na katılacağız”

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 7. maçında yarın saat 21.45’te Letonya ile Konya’da karşı karşıya gelecek. Bu maç A Milli Futbol Takımı’nda Barış Alper Yılmaz, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"ELİMDEN GELDİĞİNCE TAKIMIMA FAYDALI OLMAK İSTİYORUZ"

Hırvatistan maçının zor bir maç olduğunu ifade eden Barış Alper Yılmaz, “Önemli olan yenmekti. Evet ben gol attım ama ondan öncesi sonuç olarak yenebilmek. Takım arkadaşlarımın verdiği reaksiyon çok önemliydi. Mevki olarak nerede oynadığım çok önemli değil açıkçası. Hocam bana nerede şans veriyorsa elimden geldiğince takımıma faydalı olmak istiyorum” dedi.

“YENİP, LİDER OLARAK DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Yarınki Letonya maçını yenmek istediklerini aktaran Yılmaz, “Yenip, lider olarak devam etmek istiyoruz. Tabii ki hedeflerim var. Önceliğim milli takımla yarınki maça odaklıyız. İnşallah yeneriz. Bizim kendi oyunumuzu oynadığımızda yenemeyeceğimiz bir takım yok. Bu jenerasyon gerçekten çok yetenekli bir jenerasyon. Sadece milletimiz bize güvensin. Biz de inşallah Avrupa Şampiyonası'na katılacağız” diye konuştu.