Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı hakkında verdi veriştirdi! Nisa Bölükbaşı tarafından cevap gecikmedi! "Sanki ölecekti"

Survivor yarışmasında adını iki kez duyuran yarışmacılar arasında yer alan Barış Murat Yağcı’ya Nisa Bölükbaşı soruldu. Barış Murat Yağcı’nın Nisa Bölükbaşı hakkında söyledikleri şoke etti. Nisa Bölükbaşı hayranlarını ayağa kaldıran açıklamalar sonrası Barış Murat Yağcı’ya yanıt ise gecikmedi.

Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı hakkında verdi veriştirdi! Nisa Bölükbaşı tarafından cevap gecikmedi! "Sanki ölecekti"

En çok izlenen yarışmalar arasında yer alan Survivor’da adını iki kez duyuran ve dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alan Barış Murat Yağcı bir süredir sessizliğini koruyordu. Şimdilerde tekrar ortaya çıkan Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile ilgili söyledikleri duyanları şoke etti.
Nisa Bölükbaşı’na şiddet uyguladığı iddia edilmişti. 

Survivor yarışmasından iki aşık olarak çıkan Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı aşkı bir süre sonra olaylı bir şekilde sona ermişti. Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı’nın kendisine şiddet uyguladığını bile iddia etmişti. Barış Murat Yağcı ise bu iddialara şöyle yanıt vermişti.

“Günün 18 saati uyuyor, geri kalan saatlerde ise ağlıyordu” demişti. Bir spor salonu çıkışında görüntülenen Barış Murat Yağcı’ya eski sevgilisi sorulduğunda ise şaşırtıcı cevaplar geldi.

Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı hakkında, “Hayatta her şey tecrübe. Herkesin yolu açık olsun. Ben hayatımda yaşadığım her şeyden ders çıkarıyorum. Kendisini bir yerde görse selamlaşacak bir şeyim olduğunu sanmıyorum” dedi.

Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı hakkında verdi veriştirdi! Nisa Bölükbaşı tarafından cevap gecikmedi! "Sanki ölecekti" - Resim : 1

Barış Murat Yağcı’nın bu açıklamaları Nisa Bölükbaşı hayranlarını ayağa kaldırdı ve cevap gecikmedi.

Bölükbaşı hayranları, Barış Murat Yağcı’nın açıklamalarına cevaben “Sanki o da sana selam vermese ölecekti” gibi bir çok yorumda bulundu.

Nisa Bölükbaşı’nın, Barış Murat Yağcı’nın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara bir cevap verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.