Barış Yarkadaş canlı yayında duyurdu! "Artık tv100.com'da yazacağız"

tv100.com yeni yayın döneminde güçlü yazar kadrosuyla geliyor. Barış Yarkadaş canlı yayında "Gürkan Hacır, Erdoğan Aktaş ve ben tv100.com'da yazacağız" dedi

Özel içerikler, hızlı ve doğru haberlerle gündemi belirleyen tv.100.com artık yazar kadrosuyla da gündem yaratacak. tv.100.com yazar kadrosuna gazeteciler Barış Yarkadaş ile gazeteci Gürkan Hacır artık tv.100.com’da birbirinden özel yazıları ile önümüzdeki günlerde sizlerle olacak. 

Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır, Erdoğan Aktaş artık tv100.com'da yazacak
Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programında Yarkadaş tv100.com'da yazacaklarını "Korkusuz Gazetesi’nde uzun bir süredir yazıyorduk. Tv100’ün yeni yayın döneminde tv100.com güçlendirilecek ve biz de Gürkan Hacır ile birlikte burada yazılarımıza devam edeceğiz. O yüzden gazete ile de dostane bir şekilde ayrıldık." sözleriyle duyurdu. Yarkadaş, ayrıca önümüzdeki günlerde Erdoğan Aktaş'ın da tv100.com'da yazı yazacağını açıkladı. 

Yarkadaş'tan tv100'e teşekkür
tv100 ailesine teşekkür eden Yarkadaş "Başta Necat Gülseven’e peşinden Yayın Yönetmenimiz Alican Değer’e, Program Müdürümüz Bülent Yılmaz’a, eski Haber Müdürümüz Bülent Çöltekin’e, yeni Haber Müdürümüz Mustafa Aşçıoğlu’na da teşekkür ederim burada özgürce bir çalışma ortamı sağlıyorlar." sözlerine yer verdi. 

Yeni yayın döneminde dev kadro
Analizleri ile kimsenin görmediği detayları gün yüzüne çıkaran Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar ve para piyasalarının ‘bilen adamı’ İslam Memiş, otomotiv dünyasının nabzını tutan Emre Özpeynirci tv.100.com’da yazmaya başladı. Önümüzdeki günlerde tv100.com'un yazar kadrosuna Altan Tan ve birçok önemli isim de dahil olacak.