Barış Yarkadaş'tan çok konuşulacak kulis: O isim AK Parti'nin İstanbul adayı olabilir!

tv100'ün gündemi belirleyen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olan gazeteci Barış Yarkadaş, yerel seçimle ilgili verdiği kuliste, "AK Parti’nin yaptırdığı kamuoyu araştırmalarında İBB adaylığı için favori isim Fahrettin Koca. Anketlerde çıkan enteresan iki isim var, biri Fatma Şahin öbürü de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya." ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Barış Yarkadaş'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"FAVORİ İSİM FAHRETTİN KOCA"

"AK Parti’nin İstanbul adayı çok merak ediliyor, bununla ilgili çeşitli çalışmalar yapılıyor. AK Parti’nin yaptırdığı kamuoyu araştırmalarında İBB adaylığı için favori isim Fahrettin Koca. Fahrettin Koca, kendisini arayanlara böyle bir niyetinin olmadığını, görevini yapmak istediğini açıkça söylüyor.

AK Parti'nin anketlerinde çıkan enteresan iki isim var, biri Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin öbürü de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya."