Baş döndüren transfer teklifi! Messi, Cristiano Ronaldo'nun pabucunu dama atacak!

Cristiano Ronaldo'nun transferi sonrası Suudi Arabistan yönetimi harekete geçti. Al Hilal takımının Lionel Messi'ye Ronaldo'nun aldığı ücrete (220 milyon Euro) yakın bir ücret teklif edecek. Bazı kaynaklara göre ise Arabistan ekibi, Messi'ye 2 yıl için 600 milyon Euro teklif yapacak.

Baş döndüren transfer teklifi! Messi, Cristiano Ronaldo'nun pabucunu dama atacak!

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr takımına transferi geniş bir yankı bulmuştu. 220 milyon Euro ücret alan futbolcu, Arabistan futbolunun tanınmasını sağladı, attığı goller yeniden futbola döndü.

HAREKETE GEÇTİLER

Portekizli yıldızın ardından Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Messi için harekete geçti. Marca'nın haberine göre Arabistan ekibi, PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcuyu transfer etmek istiyor. 

Baş döndüren transfer teklifi! Messi, Cristiano Ronaldo'nun pabucunu dama atacak! - Resim : 1

ÜCRET BELLİ OLDU

Messi'ye teklif edilecek olan ücretin Ronaldo'ya teklif edilen ücret ile aynı düzeyde olacağı ifade edildi. (220 milyon Euro) 

El Chiringuito'da yer alan habere göre ise Al Hilal, Arjantinli yıldıza 2 yıllık sözleşme teklif edecek. 

Suudi Arabistan temsilcisinin, yıldız futbolcu için yıllık 300 milyon Euro ücreti gözden çıkardı.  Messi teklifi kabul ederse 2 senede 600 milyon Euro kazanacak.

MESSİ'NİN BU SEZONKİ PERFORMANSI

PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjantinli yıldız 31 maçta forma giydi, 18 gol, 17 asist yaptı.