Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye Süper Lig 5. hafta maçında Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Başakşehir - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Başakşehir ve Fenerbahçe Türkiye Süper Lig 5. hafta maçında mücadele verecek. Futbolseverler ‘Başakşehir Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? Başakşehir Fenerbahçe maçı muhtemel 11’ler neler? ’ sorularına yanıt arıyor. Peki, Başakşehir - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

BAŞAKŞEHİR VE FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Başakşehir - Fenerbahçe maçı 19 Eylül Pazar akşamı Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Fenerbahçe saati ile 19:00’da başlayacak ve BEİN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR VE FENERBAHÇE MAÇININ HAKEMİ KİM?

Türkiye Süper Lig 5.hafta Başakşehir ve Fenerbahçe maçının hakemi Fırat Aydınus.

BAŞAKŞEHİR VE FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11’LER

BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Epureanu, Ponck, Cemali Sertel, Tolga Ciğerci, Ndayishimiye, Edin Visca, Guiliano, Deniz Türüç, Demba Ba

BEŞİKTAŞ: Harun, Nazım Sangare, Serdar Aziz, Atila Szalai, Caner, Sosa, Ozan Tufan, Mert Hakan, Pelkas, İrfan Can, Valencia