Flaş açıklama! "O futbolcularla devam etmeyeceğiz"

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 2-0 kaybettikleri Sivasspor maçının ardından konuştu. Belözoğlu'nun oyuncuları hakkında söylediği sözler oldukça dikkat çekti.

Flaş açıklama! "O futbolcularla devam etmeyeceğiz"

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Sivasspor karşısında sezonun ilk yenilgisini aldıkları karşılaşmayı değerlendirdi.

Belözoğlu, 2-3 haftadır iyi oynamadıklarının farkında olduğunu belirterek, "Futbol bu. Bugünkü kaybımız 2-3 hafta önce olmalıydı. Kazandığımız maçlardan sonra da iyi olmadığımızı söylemiştim. Futbol ciddi bir oyundur. Futbolun anlarına motive olmanız gerekir. Sahanın içinde, özellikle oyunun başı itibarıyla çok da alan veren, motivasyonu düşük bir rakibe karşı oynadık. Güçlerince mücadele ettiler ve istedikleri oyunun karşılığını aldılar. Biz oyunun doğrularını öğretmeye gayret edeceğiz." diye konuştu.

"KAYBETMEYİ SEVENLERLE DEVAM ETMEYECEĞİZ"

Kendisi görevde olduğu sürece oynadıkları oyunun arkasında olduğunu belirten genç teknik adam, "Doğrularını öğrenmek isteyen oyuncularla devam edeceğiz. Ben burada olduğum sürece böyle olacak. Bu oyundan vazgeçmeyeceğiz. Bu kadar mesafe veren bir takımı pozisyon üstünlüğüyle yenmemiz gerekiyordu. Rakamların belli bir yere kadar değeri ve önemi vardır. Oyunu istemeniz, arzu etmeniz, kaybetmemeyi sevmemeniz önemlidir. Biz buraya geldiğimizde kaybetmeye alışmış bir takım vardı. Biz onu değiştirdik burada. Burada ne kadar kalırım bilmiyorum ama ben burada olduğum sürece kaybetmeyi seven oyuncularla yola devam etmeyeceğiz. Kaybetmekten nefret eden oyuncularla yola devam edeceğim." açıklamasını yaptı.