Boşanmak isteyen eşini zorla otomobile bindirdi!

Başakşehir'de bir kadını kolundan tutarak zorla otomobile bindiren kişiye çevredekiler müdahale ederek engel oldu. Polis yaptığı inceleme sonucu kadının eşinden boşanmak istediği belirlenirken gözaltına alınan M.B.'ye "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçundan adli işlem yapıldı.

Olay, Başakşehir Atilla Altıkat Caddesi'nde meydana geldi. Çevredeki bir binadan çekilen cep telefonu kamerasına yansıyan olayda bir kişi, cadde üzerinde tartıştığı kadını kolundan tutarak zorla otomobiline bindirmeye çalıştı. Yoldan geçen sürücüler ve araçlardan inenler, kadının yardımına koştu. Vatandaşların tepkisi üzerine kadını bırakan kişi, otomobiline binerek uzaklaştı. Kadın ise yaya olarak olay yerinde ayrıldı.

"Adli makamlarca serbest bırakıldı"

Görüntüler üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı. Açıklamada, “İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; M.B. isimli mağdurla görüşülmüş, kadının eşinden boşanmak istediği belirlenmiştir. Konu ile ilgili aynı gün yakalanan ve hakkında “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçundan adli işlem yapılan M.B. isimli şüpheli kişi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlarca serbest bırakılmıştır" denildi.