Başkan çok beğendi: Arda Güler sezon sonu gidiyor! Cengiz Ünder’e takım arkadaşı olacak!

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’e Fransız ekibi Marsilya talip oldu. İtalyan basınına göre Marsilya, Arda için 15 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif yaparak transferi bitirebilir. Fenerbahçe ise Arda’nın transferinde en az 20-25 milyon Euro bonservis hedefliyor.

Başkan çok beğendi: Arda Güler sezon sonu gidiyor!  Cengiz Ünder’e takım arkadaşı olacak!

Fenerbahçe’nin yükselen değeri Arda Güler, takımının UEFA Avrupa Ligi’nde Sevilla ile oynadığı maçta gösterdiği performansla takımın en dikkat çeken ismi olmuştu. Özellikle Avrupa takımlarının scoutları 18 yaşındaki futbolcuyu çok beğenmişti.

BAŞKAN ÇOK BEĞENDİ

Takımdaki geleceği merak edilen futbolcu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. İtalyan La Gazetta Express'in haberine göre Arda’yı Sevilla maçında izleyen Marsilya Başkanı Pablo Longoria, genç yıldızı takımında görmek istiyor.

Başkan çok beğendi: Arda Güler sezon sonu gidiyor!  Cengiz Ünder’e takım arkadaşı olacak! - Resim : 1

MARSİLYA’NIN TEKLİFİ

Haberde Arda’nın kontratının 2025 yılına kadar olduğu ve 15 milyon Euro’nun üzerinde bir teklifle Marsilya’ya transfer olabileceği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin, Arda Güler transferinden en az 20-25 milyon Euro bonservis geliri beklentisi bulunuyor.

Başkan çok beğendi: Arda Güler sezon sonu gidiyor!  Cengiz Ünder’e takım arkadaşı olacak! - Resim : 2

ARDA GÜLER’İN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 11 milyon Euro olarak gösterilen Arda Güler, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 21 maçta 3 gol attı, 2 asist yaptı.

A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri'ndeki Ermenistan ve Hırvatistan maçlarının aday kadrosuna da çağrıldı.