Başkan Fatih Özgökçen açıkladı! Konyaspor 5 transfer yapacak

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Teknik Direktör Aleksandar Stanojević’in raporu doğrultusunda 5 transfer yapacaklarını söyledi.

Başkan Fatih Özgökçen açıkladı! Konyaspor 5 transfer yapacak

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Seçimli Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı. Seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi, 4 yıllığına yeniden başkan seçildi.

“EKONOMİK NOKTALARDA CİDDİ SIKINTILARIMIZ VAR”

Genel kurula katılan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Genel kurulda alınan yabancı delegelerin genel kurullarda oy kullanmasına izin verilmesi kararının ülke futbolunun gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirten Özgökçen, "Futbol kulüplerinin uluslararası alanda satışlarının yapılması ve değer kazanması önemli. Bu noktada önemli bir adım olarak görüyoruz. Ekonomik noktada da ciddi sıkıntılarımız var. İnşallah yeni yönetim yeni yapılan çalışmalarla bunun üstesinden gelir" ifadelerini kullandı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Transfer yaparken ölçüp biçtiklerini ifade eden Özgökçen, "Geçen sezon ligi 3'üncü bitirdikten sonra bir beklenti oldu. Bu sene de 8'inci bitirdik. Transfer de yeni başladı. Hocamızla istişare ederek çeşitli bölgelere transfer yapılacak. Eksik bölgeleri kısa sürede dolduracağız. Hocanın raporuna göre 5 tane transfer yapacağız bazı bölgelerde" dedi.