Baskın yapılan çiftlikten çıkanlar polisleri bile şaşırttı! Burası müze değil, kaçakçıların çiftliği

İstanbul'un Maltepe ilçesinde silah kaçakçılığı ihbarı üzerine harekete geçen emniyet güçleri baskın yaptıkları çiftlikte karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına döndü. Çiftlikte yapılan aramada çok sayıda tabanca, zebra, leopar, ayı, kızıl tilki derisi, dolgu timsah, baykuş ele geçirdi. tv100'den Levent Albayrak'ın özel haberi...

İstanbul Maltepe Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, bir çiftlikte silah kaçakçılığı ve ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. İhbarın ardından çok yönlü araştırma başlatıldı. Servet Sansar adlı şüpheli takip edildi. Polis, çiftliği abluka altına aldı. Günler süren takibin ardından ekipler operasyon düğmesine bastı. Silah kaçaklığı ihbarıyla içeriye giren polis ekipleri, gördüğü manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Çiftlikte tabanca, tüfek, çelik yelek, fişeklerin yanı sıra tarihi eserler, hayvan postları ve dolgu hayvanlar ele geçirildi. 

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Operasyonun ardından gözaltına alınan 6 suç kaydı bulunan Canip Önen, ve Caner Bozbaş hakkında gerekli işlemler devam ediyor. Tarihi eser niteliğindeki suç unsurları Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne, hayvan dolguları ve postları ise Yediemine teslim edildi. 28 suç kaydı bulunan firari Servet Sansar ve 10 suç kaydı bulunan firari Halil Sansar yakalanmasına yönelik emniyetin çalışması devam ediyor.