Kimse beklemiyordu! Çukur hayranlarına kötü haber!

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez ve Rıza Kocaoğlu'nun paylaştığı Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinden kötü haber geldi. Seyircilerin heyecanla beklediği yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. İşte detaylar...

Kimse beklemiyordu! Çukur hayranlarına kötü haber!

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un, 3 bölüm sonra final yapacağı açıklanmıştı. Sevilen diziden bir kötü haber daha geldi. 17 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelmesi beklenen Çukur'un 129. yeni bölümü ekrana gelmeyecek.

Dizinin yayın hayatına bir hafta ara verme kararı aldığı ve bu nedenle bu hafta yayınlanması planlanan 129'uncu bölümün yayın akışından kaldırıldığı öğrenildi.

Yayınlanmayacak

İzleyicilerin merakla beklediği yeni bölüm ise bu hafta ekrana gelmeyecek. Show TV'nin aldığı kararla dizinin yeni bölümü bir hafta ertelendi.

Çukur'un yerine 17 Mayıs Pazartesi akşamı Öldürme Arzusu ve Gizli Kod filmleri Show TV'de ekrana gelecek. Çukur'un yeni bölümü ise 24 Mayıs Pazartesi 20.00'de Show TV'de olacak. Dizi 7 Haziran'da ise 131. bölümüyle final yapacak.