Yoğun bakımdaki Burak Sergen'den haber var

Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile paylaştığı Sadakatsiz dizisinin setinde koronavirüse yakalandıktan sonra hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan dizinin Haluk Güçlü'sü Burak Sergen'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Yoğun bakımdaki Burak Sergen'den haber var

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından Burak Sergen geçen hafta pazartesi günü apar topar hastaneye kaldırılmış, solunum güçlüğü çektiği için yoğun bakıma alınan usta oyuncuya korona teşhisi konulmuştu.

Ünlü oyuncunun oğlu Cansın'ın da virüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Burak Sergen'in bir haftadır yoğun bakımda tutulduğu ve solunum güçlüğü sorununun devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından Melis Sezen ve çocuk oyuncu Alp Akar'ın da koronaya yakalanmasının ardından dizinin yeni bölümü yetişmemişti. Ekip haftaya yayınlanacak bölüm için yarın sete çıkıyor.

Burak Sergen'in nişanlısı: Akciğerlerinde enfeksiyon olduğundan ve solunum güçlüğünden dolayı

Burak Sergen için sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Burak Bey'in iki kovid testi de negatif çıkmıştır. Kendisi akciğerlerinde enfeksiyon olduğundan ve solunum güçlüğünden dolayı yoğun bakımda gözetim altındadır. Lütfen hassasiyet gösterip yanlış haberler paylaşmayınız. Dualarınızı eksik etmeyin. Sevgiler" ifadelerini kullanmıştı.