Yasak Elma dizisindeki olayın ayrıntıları ortaya çıktı! Seti terk etmenin affı olamaz!

Pazartesi akşamlarına damgasını vuran "Yasak Elma" dizisi 110. bölümde sezon finali yapıyor ve sevilen dizi 5. sezonda da ekran yolculuğuna devam ediyor. Medyapım imzalı fenomen dizinin son bölümünde Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Şahika karakterine cenaze sahnesinin yazılması çok konuşuldu.

Yasak Elma dizisindeki olayın ayrıntıları ortaya çıktı! Seti terk etmenin affı olamaz!

Cavadzade'nin sette yönetmen Neslihan Yeşilyurt'la tartıştıktan sonra işini yarım bırakıp seti terk etmesi yüzünden final sahnesinin çekilemediği ortaya çıktı. Sinirlenip işi bırakan Cavadzade telefonlarını kapattı. Menajeri bile ünlü oyuncuya saatlerce ulaşamadı.

Yapımcı Fatih Aksoy'un da telefonlarına çıkmaması üzerine Cavadzade'nin projeden ayrılmasına karar verildi. Fatih Aksoy'un sebep her ne olursa olsun, haklı da olsa bir oyuncunun önemli bir gerekçesi olmadan seti terk etmesini affetmeyeceği sektörde çok iyi bilinen bir durum.

Araya Eda Ece ve Şevval Sam girmişti

Öte yandan geçen yıl Cavadzade'nin Medyapım'dan izin almadan oynadığı "Bir Başkadır" adlı dijital dizide total seyircilere küfür etmesi krize yol almıştı. Yasal haklarını kullanmaya karar veren Fatih Aksoy'u Şevval Sam ve Eda Ece ısrarlı çabaları sonrası kararından döndürmüş ve Nesrin Cavadzade Yasak Elma'ya devam etmişti.

Yapım şirketinin Nesrin Cavadzade ile yeni sezonda çalışmaya devam edeceği konuşuluyordu. Ancak bu söylentinin doğru olmadığı yaşanan son gelişmelerin ardından şirketin seti terk eden bir oyuncuyla çalışmayı düşünmediği öğrenildi.