Kaan Urgancıoğlu ve kardeşinin benzerlikleri olay oldu! Aynı dizide bile oynamışlar

Dün akşam yayınlanan 34. bölümü ile sezon finali yapan Yargı dizisinin Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu, kardeşi ile gündemde. Urgancıoğlu'nun kardeşini görenler gözlerine inanamıyor. Benzerlikleri pes dedirten cinsten.

Kaan Urgancıoğlu ve kardeşinin benzerlikleri olay oldu! Aynı dizide bile oynamışlar

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 34. bölüm ile sezon finali yapan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu gündemde. Pınar Deniz ile başrolü paylaşan başarılı oyuncunun kardeşini görenler gözlerine inanamadı. Urgancıoğlu'nun kardeşi ile aynı dizide oynadıkları ortaya çıktı. İki kardeşin benzerlikleri ise şoke etti.

Kaan Urgancıoğlu ve kardeşinin benzerlikleri olay oldu! Aynı dizide bile oynamışlar - Resim : 1

KARA SEVDA'DA BİRLİKTE

Kaan Urgancıoğlu'nun yıldızının parladığı Kara Sevda dizisinin 31. bölümünde acil tıp teknisyeni olarak kamera önü oyunculuğa adımını atan Can Urgancıoğlu'nun abisi ile birlikte rol aldığı sahne gündem olmuştu.

Kaan Urgancıoğlu ve kardeşinin benzerlikleri olay oldu! Aynı dizide bile oynamışlar - Resim : 2

CAN URGANCIOĞLU KİMDİR?

Can Urgancıoğlu 1990 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir. Can Urgancıoğlu aynı zamanda dizi ve sinema oyuncusu Kaan Urgancıoğlu’nun erkek kardeşidir.

Kaan Urgancıoğlu ve kardeşinin benzerlikleri olay oldu! Aynı dizide bile oynamışlar - Resim : 3

Eğitim hayatına İzmir’de başlayan Can Urgancıoğlu liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine ilk olarak Fox School of Business at Temple University’de İşletme bölümünde sonrasında Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde tamamladı.

2015 yılında Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’in başrolleri paylaştığı Kara Sevda dizisinde, ilk defa kamera karşısına geçmiştir. Dizice Can Urgancıoğlu, sağlık görevlisi rolüyle kısa bir sahnede yer almış, sahnede Kaan Urgancıoğlu’nun, kardeşi Can’ı hırpalaması dikkat çekmişti.