Batman’da 74 yaşındaki kadın evinin bahçesinde darp edildi! Saldırganlardan biri tutuklandı, diğeri serbest

Batman'da evinin önünde oturan torunu yaşındaki gençlere 'Burada uyuşturucu satmayın' diyen 74 yaşındaki Vesile Çiftçi darp edildi. Taşlı ve sopalı saldırganlardan A.G. isimli erkek tutuklanırken, S.G. isimli kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Batman’da 74 yaşındaki kadın evinin bahçesinde darp edildi! Saldırganlardan biri tutuklandı, diğeri serbest

Batman Seyitler Mahallesi'nde 4 Ağustos'ta akşam saatlerinde evinin etrafında gördüğü kişilere ‘Burada uyuşturucu satmayın’ diyen Vesile Çiftçi, kendisine tepki gösteren 6 kişilik gruptaki biri kadın 2 kişinin taşsopalı saldırısına uğradı.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Çiftçi, ilk müdahalenin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çiftçi, tedavisinin ardından şüphelilerden şikayetçi oldu. Güvenlik kameralarına da yansıyan ve kadın şüphelilerin Çiftçi’nin saçını çektiği ve taş fırlattığı, erkek şüphelinin ise başına sopayla vurduğu olayla ilgili çalışma yapan polis, A.G. isimli erkek ile S.G. isimli kadını gözaltına alındı.

1'İ TUTUKLANDI 1'İ SERBEST

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.G. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.G. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.