Bayburt'ta vatandaşlar evlerinin penceresinden o canlıyı görünce dondu kaldı. Gece karanlığında sokakta ortaya çıktı

Bayburt'ta evlerinin penceresinden bakan vatandaşlar gördükleri canlı ile önce dondu kaldı daha sonra dışarı çıkarak usulca yanına yaklaştı. Selamlaştığı yabani canlı ile o anlarını kaydeden vatandaş herkesi gülümsetti.

Bayburt'ta vatandaşlar evlerinin penceresinden o canlıyı görünce dondu kaldı. Gece karanlığında sokakta ortaya çıktı

Bayburt'ta aç kaldığı için ilçe merkezine kadar tilki girdiği evin bahçesinde ev sahipleri tarafından önce şaşkınlıkla daha sonra ise hoşgörü ile karşılandı. 

''HAYIRDIR TİLKİ KARDEŞ''

Yiyecek arayan tilkiyi gören Uğur Dündar isimli vatandaş, hayvanı korkutmadan usulca yanına yaklaşarak cep telefonuyla kaydetmeye başladı. "Hayırdır tilki kardeş" diyerek kayda giren Dündar'ın videosu yüzlerde tebessüm oluştururken, Dündar videosunda doğadaki hayvanların aç ve susuz kaldığını bu nedenle şehir merkezlerine indiğini vurguladı.

Dündar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı "Hayırdır tilki kardeş" başlıklı videosuna yüzlerce beğeni gelirken, tilkiye yiyecek vererek aç bırakmayan duyarlı vatandaş Dündar'a "Haklısın kardeşim hayvanlar için doğaya yiyecek bırakmalıyız, kapımızın önüne bir tas su-yiyecek bırakmayı unutmayalım" yorumları yapıldı. Kısa süreli kayıtta hem tilkiyle muhabbet eden hem de sosyal mesaj veren Dündar, videosunda şu sözleri kullandı:

''KIŞ OLDUĞU İÇİN HAYVANLAR AÇ''

"Tilki kardeş hayırdır, hayırdır. Bakın bir tilki gelmiş. Tilkinin geldiği noktayı göstereyim size, artık şehrin merkezine gelmiş durumda. Tabii kış olduğu için hayvanlar aç, susuz kalabiliyorlar o yüzden şehir merkezlerine iniyorlar, şu anda tilkiyle vedalaşıyoruz."

 

Bayburt'ta vatandaşlar evlerinin penceresinden o canlıyı görünce dondu kaldı. Gece karanlığında sokakta ortaya çıktı - Resim : 1