Bayi Toplantısı nerede çekildi? Bayi Toplantısı hangi otelde çekildi? İşte oyuncu kadrosu…

İbrahim Büyükak’ın yazıp başrol oynadığı Bayi Toplantısı, ilk gösterime girdiği yıldan itibaren geniş bir izleyici kitlesi tarafından çok beğenildi. Her izlendiğinde güldüren, aynı zamanda hayat ile ilgili düşündürücü önemli mesajlar veren Bayi Toplantısı, önemli isimleri bir araya getirdi.

Bayi Toplantısı nerede çekildi? Bayi Toplantısı hangi otelde çekildi? İşte oyuncu kadrosu…

İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol, Onur Buldu, Büşra Pekin gibi oyuncuların yer aldığı Bayi Toplantısı’nda; Adem, Namık ve Sadık’ın yolu toplantıda kesişir. Birbirini hiç tanımayan bu üçlü, gittikleri, ‘’Bayi Toplantısı’’nda kendilerini hiç beklemedikleri bir planın tam ortasında bulur.

BAYİ TOPLANTISI NEREDE VE NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

2019’da çekimleri tamamlanan ve 21 Şubat 2022’de vizyona giren Bayi Toplantısı, İstanbul ve Konya’da çekildi. Bayi Toplantısı filminde bayilerin toplandığı otelin adı ise Yurdaeroğlu Resort.

BAYİ TOPLANTISI FİLMİNİN KONUSU

Esnaflık yaparak geçinen Adem, Namık ve Sadık, katıldıkları bayi toplantısında tanışır. Hayatlarının en zor dönemlerinden geçen bu üçlünün başına hiç tahmin etmedikleri bir iş gelir. Bayilerini kurtarmaya çalışan Adem, Namık ve Sadık, macera dolu bir planın içinde kendilerini bulurlar…

Bayi Toplantısı nerede çekildi? Bayi Toplantısı hangi otelde çekildi? İşte oyuncu kadrosu… - Resim : 2

BAYİ TOPLANTISI FİLMİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel’in oturduğu ve İbrahim Büyükak’ın yazıp başrol oynadığı Bayi Toplantısı filminde, Doğu Demirkol, Onur Buldu, Safa Sarı ve Büşra Pekin gibi önemli isimler yer alıyor…

Onur Buldu - Sadık

İbrahim Büyükak - Namık

Büşra Pekin - Övgü

Doğu Demirkol - Adem

Deniz Hamzaoğlu

Safa Sarı - Demircan

Rıza Akın

Çağla Demir

Hakan Salınmış

Gamze Karaduman

Zeyno Eracar

Tuğçe Karabayır

Müfit Kayacan