Bayram Can Kimdir?

1980 yılında Konya Ereğli’de dünyaya gelen Bayram Can, müzik sektöründe aktif bir şekilde çalışmalarına devam eden bir isim. Şarkı sözleri yazan ve bunları ünlü şarkıcılara sunan Can, aynı zamanda Youtube ve Instagram üzerinden takipçilerine video paylaşımında bulunuyor. Söz yazarlığı konusunda kendisini geliştiren eğitimlere de katılan Can, sıkı bir Göztepe taraftarıdır. Peki ünlü söz yazarı Bayram Can kimdir, kariyer hayatıyla ilgili bilinmesi gerekenler nelerdir?

Bayram Can Kimdir?

1980 Yılında Dünyaya Geldi

Baba tarafından Selanikli olan ve müzik sektöründe çalışmalarda bulunan Bayram Can, 1980 yılında Konya Ereğli’de dünyaya geldi. 1881 yılından beri baba tarafından Selanikli olduğunu belirten Can, büyük dedelerinin her ikisinin de isminin Osman ve Mustafa olduğunu sözlerine ekledi.

327 binlik bir takipçiye sahip Instagram hesabı üzerinden takipçilerine ilgi çeken gönderiler paylaşıyor. İzmirli İş İnsanı Seren Demircilerle evlidir.

İzmir Ticaret Meslek Lisesinde Bankacılık Okudu

Özel hayatı kadar kariyer hayatıyla da dikkatleri üzerine çeken Bayram Can, İzmir Ticaret Meslek Lisesinden mezun oldu. Bankacılık Bölümünde eğitim görmüş olup 2002 yılında amatör şarkı yazarlığına başlamıştır. O günden itibaren kendisini bu alanda geliştiren Can’ın pek çok ünlü isme şarkı sözü sunduğunu belirtmek mümkündür.

2015 Yılından Beri Ünlü Sanatçılara Şarkı Sözü Yazıyor

2015 yılında profesyonel bir şekilde şarkı sözü yazmaya başlayan Bayram Can, aynı zamanda Lemon Company adlı reklam firması üzerinden reklamcılık alanında da çalışmalarda bulunuyor. Geniş bir hizmet ağına sahip olduklarını belirten Can, “Halihazırda şarkı sözü yazarlığına çok daha fazla yönelmiş durumdayım. Ama reklamcılık alanında da çalışmalara uzman bir ekip eşliğinde devam ediyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Hem Youtube Hem de Instagram Üzerinden Video Paylaşımlarında Bulunuyor

Youtube ve Instagram üzerinden takipçilerine çeşitli videolar paylaşan Bayram Can’ın takipçi sayısı da oldukça fazla. Sosyal medya platformlarında dikkatleri üzerine çekmiş bir diğer isim olan Halil İbrahim Göker’le birlikte paylaşımlarına devam eden Bayram Can, “Sosyal medya büyüyen bir alan. Bu tür platformlarda başarılı çalışmalarda bulunmak çok önemli.” ifadelerinde bulundu.