Bayram ikramiyesinde tarihler belli oldu! Sondakika olarak açıklandı. Emekli ikramiyeleri bu tarihlerde hesaplara yatacak.

Türkiye nüfusunun önemli bir kesimini oluşturan emekliler bayram ikramiyesi haberiyle heyecanlandı. Zamlı yatması beklenen bayram ikramiyelerinin banka hesaplarına yatacağı tarihte netleşti.

Bayram ikramiyesinde tarihler belli oldu! Sondakika olarak açıklandı. Emekli ikramiyeleri bu tarihlerde hesaplara yatacak.

2023 emekli maaş zammı konusu gündemdeki sıcaklığını korurken, vatandaşlar yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle yatacak olan bayram ikramiyelerini düşünmeye başladı. Bayram ikramiyelerinde iyileştirme olum olmayacağı belirsizliğini sürdürüyor. Bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih ise belli oldu. Haziran 2023 emekli maaşları ve bayram ikramiyesi 28 Haziran Kurban Bayramı öncesi hesaplara yatırılacak.

BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM İHTİMALİ GÜNDEMDE

Türkiye Yüzyılı'nın 2. kabine toplantısı bir hafta sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplandı. Toplantının ana gündem maddesi ekonomi oldu. Ağustos ayına kadar kabine toplantılarının ana gündemi ekonomi politikaları ve maaş düzenlemeleri olacak. Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi konusu da konuşulacak.

Bayram ikramiyesinde tarihler belli oldu! Sondakika olarak açıklandı. Emekli ikramiyeleri bu tarihlerde hesaplara yatacak. - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Yüzyılı 2. Kabine Toplantısı'nın ardından şu ifadeleri kullandı: "Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylıklarının ödemesini erkene alıyor, toplam 1,4 milyon kardeşimizi Kurban Bayramı'ndan önce sevindiriyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemesi için erken ödeme haberini geçtiğimiz kabine toplantısı sonrası vermişti. Bayram ikramiyesi için masadaki rakamlar ve ödeme takvimi için planlanan tarihler belli oldu.

Bayram ikramiyesinde tarihler belli oldu! Sondakika olarak açıklandı. Emekli ikramiyeleri bu tarihlerde hesaplara yatacak. - Resim : 2

SSK EMEKLİSİ MAAŞ ÖDEME TAKVİMİ

SSK'lı emekliler her ayın 17-26'sı arasında, Bağ-Kur'lular ise her ayın 25-28 arasında emekli maaşı ödemesini alıyor.

Tahsis numarası son rakamı 9 olanlar ayın 17'sinde
Tahsis numarası son rakamı 7 olanlar ayın 18'inde
Tahsis numarası son rakamı 5 olanlar ayın 19'unda
Tahsis numarası son rakamı 3 olanlar ayın 20'sinde
Tahsis numarası son rakamı 1 olanlar ayın 21'sinde
Tahsis numarası son rakamı 8 olanlar ayın 22'sinde
Tahsis numarası son rakamı 6 olanlar ayın 23'ünde
Tahsis numarası son rakamı 4 olanlar ayın 24'ünde
Tahsis numarası son rakamı 2 olanlar ayın 25'inde
Tahsis numarası son rakamı 0 olanlar ayın 26'sında

Bayram ikramiyesinde tarihler belli oldu! Sondakika olarak açıklandı. Emekli ikramiyeleri bu tarihlerde hesaplara yatacak. - Resim : 3

BAĞ-KUR EMEKLİSİ ÖDEME TAKVİMİ

Tahsis numarası son rakamı 9,7,5 olanlar ayın 25'inde
Tahsis numarası son rakamı 3,1 olanlar ayın 26'sında
Tahsis numarası son rakamı 8,6,4 olanlar ayın 27'sinde
Tahsis numarası son rakamı 2,0 olanlar ayın 28'inde

Bayram ikramiyesinde tarihler belli oldu! Sondakika olarak açıklandı. Emekli ikramiyeleri bu tarihlerde hesaplara yatacak. - Resim : 4

HAZİRAN AYI EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ

SSK emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemesi: 19-21 Haziran arası
Bağ-Kur emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemesi: 22 Haziran
Emekli Sandığı emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemesi: 23 Haziran

GÜNCEL ÖDEME TAKVİMİNİ SGK DUYURACAK

Detayların kabine toplantısında belli olmasıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından net tarihlerin açıklaması bekleniyor.