Bayram tatili sonrası dönüş trafiği başladı! Uzun araç kuyrukları oluştu

9 günlük Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirenler dönüşe geçti. Tatilcilerin dönüş yolculuğunda otoyollarda uzun araç kuyrukları oluştu. Emniyet güçleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için önlemlerini arttırarak denetimlerini gerçekleştiriyor.

Bayram tatili sonrası dönüş trafiği başladı! Uzun araç kuyrukları oluştu

Kurban Bayramı tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu devam ediyor. Anadolu illerinden yola çıkanlar, otoyolun Düzce geçişinde İstanbul istikametinde akıcı yoğunluğa neden oluyor. Gümüşova gişelerinden İstanbul istikametine doğru oluşan yoğunluk nedeniyle Gümüşova rampalarında sürücüler araçlarıyla yavaş ilerliyor. D-100 kara yolunun Düzce kesiminde yer alan Çoban, Öztürkler ve Olimpiyat kavşaklarında da araç kuyrukları oluştu.

Bayram tatili sonrası dönüş trafiği başladı! Uzun araç kuyrukları oluştu - Resim : 1

ARAÇ YOĞUNLUĞU SÜRÜYOR
İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nde, Yalova ve Bursa geçişlerinde hareketlilik devam ediyor. Otoyolun Bursa girişindeki Batı gişeleri ile Bursa Merkez, Gemlik ve Orhangazi geçişlerinde gün içinde başlayan araç yoğunluğu akşam saatlerinde de sürüyor. Tatilde köprü, otoyol ve kara yollarında olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artıran trafik ekipleri ise güzergah üzerinde denetimler gerçekleştiriyor.
Bayram tatili sonrası dönüş trafiği başladı! Uzun araç kuyrukları oluştu - Resim : 2
BOLU GEÇİŞİNDE AKICI TRAFİK DEVAM EDİYOR
TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş trafiği başladı. Sabah saatlerinde hafiften yoğunluk oluşturan tatilciler, akşam saatlerinde trafik yoğunluğunu artırdı. Gün boyunca trafiğin akıcı seyrettiği Bolu geçişinde, zaman zaman meydana gelen maddi hasarlı kazalar sebebiyle trafik durma noktasına geliyor. Trafik akışında meydana gelen ve gelebilecek olan olumsuzluklara karşı polis, jandarma ve karayolları ekipleri Bolu geçişinde müdahale etmeye hazır şekilde görev yapıyor.