Ramazan Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollardan geçişlerin ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. İstanbul, Ankara ve İzmir'de şehir içi toplu taşıma da bayramda ücretsiz olacak.

Ramazan Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Köprü ve otoyollar ile ilgili karar! Ramazan Bayramı'nda ücretsiz olacak. Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, yap-işlet-devret projeleri hariç otoyollarla 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri 20 Nisan perşembe saat 00.00'dan 24 Nisan pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 20 Nisan Perşembe günü saat 00.00'dan (Çarşambayı perşembeye bağlayan gece) başlayıp 24 Nisan Pazartesi saat 07.00'ye kadar, 3996 sayılı Kanun kapsamında yapılan yap-işlet-devret projeleri hariç, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altındaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden yararlananlar ücret ödemeyecek.

TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLACAK

Ayrıca, Marmaray'ın yanısıra Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu, Başkentray ve İzban seferleri ile belediyelerin yürüttüğü toplu taşıma hizmetleri de 21 Nisan saat 00.00'dan 23 Nisan saat 24.00'e kadar ücretsiz olacak.