Mezuniyet balosunda rezalet! Öğrencisini otel odasında götürüp...

İskoçya'da yaşayan genç öğretmen Melissa Tweedie, öğrencisine okul balosunda içki içirip seks yaptığı iddia edildi. Olayla ilgili yeni ifadeler ortaya çıktı.

Mezuniyet balosunda rezalet! Öğrencisini otel odasında götürüp...

Olayın yaşandığı dönemde 23 yaşında olan beden eğitimi öğretmeni Melissa Tweedie, Glasgow'daki SWG3 gece kulübünde öğrencileriyle birlikte partiye katıldı. Partide öğrencileriyle uygunsuz şekilde dan eden genç öğretmen hakkında şoke eden iddialar ortaya çıktı. 

"Bir dakikalığına ben öğretmen değilmişim gibi davranabilir miyiz?"

İfade veren öğrenci, öğretmeni ile seks yapmadan önce Melissa Tweedie'yi öptüğünü itiraf etti. Öğrenci A ifadesinde, "Partiye Tweedie'de geldi ve bizim masamıza oturdu. Bayan Tweedie'yi otele davet etmedim. Oraya nasıl geldiğini bilmiyorum. Biz içki içiyorduk fakat o içmiyordu. Bir anda kendimi odada buldum. Odada sadece ben ve Bayan Tweedie kalmıştık. Odamda seviştik. Gece orada kaldı ve ikimiz de sekizde çıktık." dedi. 

Öğrenci A ayrıca, "Bir dakikalığına ben öğretmen değilmişim gibi davranabilir miyiz?" dediğini ifade etti.  Genç öğretmen, İskoçya Genel Öğretim Konseyi (GTCS) tarafından sicilden silinme riskiyle karşı karşıya.