Bedensel engelli vatandaş bozuk yol yüzünden yere düştü, yardımına çevredeki vatandaşlar koştu

Elazığ'da yaşayan bedensel engelli bir vatandaş elektrikli sandalyesi ile ilerlerken yol bozuk olduğu için aniden dengesini kaybederek elektrikli sandalyesinden yere düştü. Yere düşen bedensel engelli vatandaşın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu

Bedensel engelli vatandaş bozuk yol yüzünden yere düştü, yardımına çevredeki vatandaşlar koştu

 Elazığ’da bedensel engeli bulunan bir vatandaş, elektrikli sandalyesi ile yolda giderken yol zemininde bulunan engebeler nedeniyle dengesini kaybederek yere düştü. Kendisini yerde bulan vatandaş ne yapacağını bilemedi. Engelli vatandaşın yere düştüğünü fark eden vatandaşlar hemen yardımına koştu.  O anlar, 'insanlık ölmemiş' dedirtti.

BAKIMSIZ YOLLAR YÜZÜNDEN ZORLANIYORUZ

Olay Baskil ilçesi Deliktaş köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yürüme engelli olan ve elektrikli sandalye ile hayatını devam ettiren Mustafa Gürsul, yolda dengesini kaybederek devrildi. Devrilmesini gören vatandaşlar bunun üzerine Gürsul’un yardımına koştu. Vatandaşların yardımı ile tekrar kendini toparlayan Gürsul, tekerlekli sandalyesi ile birlikte yoluna devam etti. Vatandaşların engelli vatandaşa gösterdiği ile ise yürekleri ısıttı.
Öte yandan, köylüler köy yolunun stabilize olmadığını ve bakımsız yollar nedeniyle zorlandıklarını ifade ederek, yetkililerden destek istedi.

 

Bedensel engelli vatandaş bozuk yol yüzünden yere düştü, yardımına çevredeki vatandaşlar koştu - Resim : 1